VI VÄLKOMNAR ALLA!

OM OSS

2014 behövde vi få in lite pengar till lagkassan för tjejlaget vi var engagereda i. En cup tänkte vi och vips stod vi där och pustade ut efter en väldigt intensiv och lärorik helg men framförallt glädjefylld.


Behovet av pengar blev inte mindre när det stod klart att tjejerna skulle åka till USA så varför inte köra inomhuscup också. Sagt och gjort och Future Stars var fött. Nu är tjejerna äldre några finns kvar i fotbollen och Future Stars har växt till att behöva drivas lite mer aktivt men vårt bidrag till föreningslivet och ungdomen kvarstår.


Vår ambition är att vi ska kunna jobba med detta på heltid, cuper och camper för unghdomar som älskar fotboll, för även om man är helt slut efter en helg så ger det så mycket energi tillbaka. Vi hoppas få ser just dig på något av våra arrangemang.


Välkommen!

ALLT HÄNGER IHOP

UNGDOMAR

Både spelare och domare är barn och ungdomar under utbildning - TÄNK PÅ DET!

FÖRENINGAR

I samband med våra arrangemang samarbetar vi med utvalda föreningar för att ge tillbaka pengar till verksamheterna.


UTBILDAR

Under våra camper utbildar vi framtidens spelare i fotboll men vi vill också att deltagarna, spelare och ledare, ska växa som individer och förstå livets nycklar.

PUBLIK

Utan publik, dvs er familjer, blir det inte lika kul men kom ihåg i vår regi är det fortfarande en utbildning och det ska vara kul för alla inblandade. 

GRÖNA SIDAN UPP

Ta hand om våra gemensamma tillgångar.

VINNARE

Vi är alla vinnare!

GÅ MED I GEMENSKAPEN

 

Har du tid över och vill vara med antingen som ideell kraft eller tjäna lite pengar, tveka inte att kontakta oss.